Ervaringen

Name
Star Rating
Testimonial
 

Lindhout Badkamers 4.95 out of 5 based on 42 ratings. 42 user reviews.
Lindhout Badkamers
02/06/2019
Binnen de gestelde termijn een compleet nieuwe badkamer. Zeer vakkundige medewerkers en prettig in de omgang. Kleine wijzigingen, in het werk , was geen enkel probleem. Een echte aanrader, zelfs voor kritische consumenten.
Lindhout Badkamers
21/05/2019
zeer tevreden klant....binnen 2 weken een spiksplinternieuwe badkamer, waarbij je alleen voor stucloper en koffie moet zorgen en de rest wordt prima uitgevoerd. Het is allemaal goed geregeld bij Lindhout!
Lindhout Badkamers
17/05/2019
Zeer tevreden over de service en de kwaliteit. Met vertrouwen hebben we onze badkamerverbouwing uit handen kunnen geven. Hele leuke samenwerking.
Lindhout Badkamers
29/04/2019
Sinds 1 week maken we gebruik van onze geweldige badkamer en separate toilet. We zijn er ontzettend blij mee en de service/ kwaliteit is super. Echt een aanrader en aan te bevelen voor anderen. Ook erg vriendelijke en vakbekwame monteurs.
Lindhout Badkamers
23/04/2019
Conform afspraken geleverd.Uitstekende kwaliteit en service. Aanrader!
Lindhout Badkamers
23/02/2019
Bijzonder goede service ,een aanrader.
problemen in no time opgelost.
Lindhout Badkamers
21/01/2019
Zeer tevreden met ons nieuwe toilet. Goed en plezierig geholpen in de showroom.
Alles is precies volgens planning geplaatst door zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel en het ziet er perfect uit. Niets dan lof voor de Firma Lindhout.
Lindhout Badkamers
20/12/2018
Afgelopen weken is er in ons appartement door Lindhout badkamers een badkamer en toilet ingericht. Over de wijze waarop en het resultaat zijn wij zeer tevreden. De monteurs en tegelzetter hebben zeer goed werk geleverd, Bij de inrichting werd door hen meegedacht over praktische aanpassingen. Als en wij iets vroegen was hun standaard Antwoord: "geen probleem".
Ook het voortraject met Rob is zeer prettig verlopen. Gedurende dit traject hebben wij enkele keren wijzigingen doorgevoerd, hetgeen geen enkel probleem was.
wij hebben Lindhout ervaren als een klantgericht bedrijf met gemotiveerde enthousiaste medewerkers.
.
Lindhout Badkamers
07/11/2018
In twee weken tijd is bij mij een badkamer met inloopdouche en 2e toilet geplaatst en ook een nieuw toilet beneden. Het geheel is naar volle tevredenheid uitgevoerd door Harry en Patrick met hulp van een tegelzetter, stukadoor en kitter.
Twee puntjes werden tijdens de oplevering meteen opgelost.
Prima werk!
Lindhout Badkamers
28/09/2018
Onze wens: een inloopdouche en een toilet in een kleine badkamer en een nieuw toilet beneden. Bezoek van Frans Lindhout om te bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Bezoek aan showroom waar Rob ons goed heeft geholpen bij het uitzoeken van de materialen. Op dag 1 verschijnt ons klusteam Dennis en Robbert bijgestaan door stukadoor Frank en tegelzetter Hans. Prima werklui om in je huis te hebben. Alles volgens werkschema netjes en schoon opgeleverd na 10 werkdagen. Wij zijn tevreden met het resultaat en de Firma Lindhout.
Lindhout Badkamers
25/09/2018
onze oude badkamer uit 1981 is door de fa. Linthout, vanaf het eerste contact t/m de oplevering en nog een bezoek van Frans later, tot in de puntjes begeleid, uitgevoerd, afgewerkt en opgeleverd. Fijn contact met alle werklui, die stuk voor stuk, kundig en professioneel zijn, (alle lof), alles vloeit en loopt in elkaar over en binnen 2 weken hadden we de gewenste, gloednieuwe, blinkende badkamer, zoals te zien bij het kopje opgeleverde badkamers. (St Jansteen)
Lindhout Badkamers
15/09/2018
Het uitzoeken van de inrichting was al een feestje, Rob gaf ons goed advies.
Het was even stof happen, maar het resultaat is super mooi. Dennis, Robbert, Frank, Calvin en Dennis de kitter, jullie hebben een pracht stukje vakwerk neergezet.We genieten er enorm van.
Lindhout Badkamers
19/07/2018
In een oud rijksmonument een nieuwe badkamer en nieuw toilet ontwerpen en installeren is geen sinecure. De uitdaging werd door de fa Lindhout aangegaan en met veel vakkundigheid uitgevoerd. Met zowel “ de chef”, de verkoper, als de eigen monteurs en externe hulptroepen werd prima gecommuniceerd bij elke verrassing die we tegenkwamen en het eindresultaat beantwoord gehel aan onze wensen.
Lindhout Badkamers
18/07/2018
Erg tevreden over de gang van zaken. Van het maken van een ontwerp tot aan het opleveren van onze nieuwe badkamer. Vriendelijk en kundig personeel. Wij zijn erg tevreden!
Lindhout Badkamers
26/05/2018
Mijn badkamer is pas helemaal vernieuwd. Alles is vanaf het opstellen van de offerte, waar met me is meegedacht, tot het uitvoeren van de werkzaamheden plezierig, vriendelijk en vakkundig gedaan en in de geplande tijd. Bedankt mannen.
Lindhout Badkamers
13/02/2018
Wij zijn heel tevreden met een recent geplaatste badkamer en toilet door personeel van Lindhout badkamers. We hadden vriendelijk en vakkundig personeel en het geheel is volgens verwachting en planning opgeleverd. Ook tijdens het opstellen van de offerte zijn we goed en plezierig te woord gestaan.
We zijn dan ook van plan om onze bijkeuken in het najaar door Lindhout te laten renoveren.
Lindhout Badkamers
09/02/2018
Wij zijn zeer tevreden met de vervanging van onze douchebak door een inloopdouche, netjes uitgevoerd door deskundig personeel.
Bedankt voor de service.
Lindhout Badkamers
26/01/2018
Zeer tevreden met een recent geplaatste badkamer door personeel van Lindhout badkamers.
Proces verliep voorspoedig en naar wens, vanaf het opnemen van alle maten tot aan de uiteindelijke oplevering. Vriendelijk personeel wat vakkundig te werk gaat. Dat is dan ook zeker terug te zien in het resultaat.
Er blijken goedkopere opties te zijn voor het slopen en plaatsen van een badkamer. Echter wordt alles tot in de puntjes geregeld door dit bedrijf waardoor je er zelf geen omkijken naar hebt. Erg fijn!
Lindhout Badkamers
11/12/2017
Onze badkamer is super mooi geworden. Dank jullie wel slopers en instaleurs. Stucadeur. En Hans de tegelzetter.
Echt perfect werk afgeleverd. Heel luxe geworden.
Lindhout Badkamers
11/12/2017
Een paar weken geleden een super mooie badkamer bij ons geïnstalleerd door Lindhout. Bedankt slopers en installateurs. Stukadoor en Hans de tegelzetter. Vakmensen. Binnen 2 weken konden we genieten van onze luxe badkamer. Volgend jaar is de toilet aan de beurt. En weer gaan we naar Lindhout.
Lindhout Badkamers
04/12/2017
Half Oktober werd onze toiletruimte geheel vernieuwd zoals we besproken hadden met Rob in de showroom.De werkzaamheden werden door vakkundig personeel perfect en binnen de gestelde tijd uitgevoerd .Net en beleefd personeel zorgde voor weinig overlast .De heer Lindhout kwam na afloop zelf kijken en vragen of alles naar onze wens was uitgevoerd .
Een zaak die we iedereen kunnen aanbevelen .
Lindhout Badkamers
10/11/2017
De dochecel is mooi geworden.
Lindhout Badkamers
05/10/2017
Na een "verbouwing"" van 2 weken door de medewerkers van Lindhout,
afgelopen woensdag 27 oktober 2017 de badkamer opgeleverd.
. De 2 toiletten worden binnenkort ook verbouwd,
natuurlijk door Lindhout. Wat een top mensen werken daar, vakwerk.
Mannen bedankt
Lindhout Badkamers
13/09/2017
Alweer een tijdje geleden dat er bij ons een prachtige seniorenbadkamer is geplaatst. We hebben zeker geen spijt van onze keuze Lindhout.
We zijn heel goed geholpen bij onze keuze ,eigenlijk hadden hun dat voor ons al helemaal in petto en wij waren er totaal mee eens .
Ze zouden het uitbreken en plaatsen in 2 x 5 dagen fiksen, maar zelfs dat werd 2 dagen eerder. Ja en dat was nog voor de bouwvak. Volgens ons wilden ze wel weg {grapje}.Het is een mooi stukje vakwerk geworden en precies afgewerkt .Het personeel is goed op elkaar ingesteld.
Prettig om zulke werkmensen over de vloer te hebben. Het was daarna maar erg rustig in huis ,dus weer even wennen. Bedankt allemaal voor het meedenken en keurig uitvoeren van dit vakwerk
Lindhout Badkamers
07/09/2017
goed vakwerk geleverd door de mensen van Lindhout, goede sfeer en uitstekende monteurs en een toptegelzetter. Geen stress en toch erg snel en alles volgens planning. Bedankt !
Lindhout Badkamers
26/07/2017
Het is al een tijd geleden dat Lindhout bij ons de badkamer heeft geplaatst. Uiteraard zijn wij nog steeds zeer tevreden met de badkamer. Tijdens onze showroombezoeken werden wij perfect geholpen met het maken van de juiste indeling en de keuze in badkamermeubels en tegels. Tijdens de montage ging er helaas wat mis, maar dit werd snel opgelost met een minimale vertraging in de oplevering. Lindhout, alsnog bedankt voor het eindresultaat.
Lindhout Badkamers
21/07/2017
Willeke heeft me prima en vakkundig bijgestaan bij de keuze en inrichting van de badkamer en 2 toiletten.Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden, het strakke schema en het prachtige resultaat. Iedereen bij Lindhout bedankt .
Lindhout Badkamers
10/07/2017
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van het werk van Lindhout: een prachtige en veilige (senioren!) badkamer.Niets dan lof voor de strakke planning en kundigheid van uw medewerkers. Zeer opvallend ook is het uitermate netjes, bijna stofvrij werken! Aan het einde van het project resten er nog wat kleine afwerkpuntjes (aanbrengen stabilisatiestang, nog wat tegel- en kitwerk e.d)maar ook die zaken werden zeer snel en vakkundig afgehandeld.
Lindhout Badkamers
26/06/2017
Wij zijn erg blij met onze nieuwe toilet ruimte goed advies, en fijne goede vakmensen.
Lindhout Badkamers
24/06/2017
vanaf het eerste moment dat ik de showroom binnen liep met een vaag idee over een andere badkamer tot het afwerken van het laatste drempeltje , is er vakwerk geleverd door iedereen bij Lindhout.
wel jammer dat een van de installatie-monteurs een fan is van Ajax, maar ook hij is een vakman, dus het is hem vergeven (geintje)

kortom, iedereen bij Lindhout, veel dank voor de mooie nieuwe badkamer
Lindhout Badkamers
22/05/2017
Inderdaad zoals gepland in 2x5 werkdagen een mooie badkamer opgeleverd.Na een vlotte start eerst nog grondig de voer van de badkamer gedweild,i.v.b.met het stuk slaan van de wc verrek daar zat nog water in.Maar vakwerk afleveren konden ze als geen ander.Ook dank aan de zingende tegelzetter met zijn maat.Nu het stof is neergedaald en de rust is weergekeerd zelfs te rustig,dank aan allen.Ook Rob voor de goede keus van de tegels.
Het bovenstaande spreekt voor zich.
Lindhout Badkamers
20/04/2017
31 maart kon ik beschikken over een prachtige badkamer in 2 weken gerealiseerd door de vakmensen van Lindhout. Het hele proces van inmeten, kiezen van materialen, offerte uitbrengen en realiseren is op een plezierige manier verlopen. Rob, Monique, Patrick, Frans en de anderen van wie ik me de naam niet herinner, bedankt voor de prettige samenwerking.
Vakwerk!!
Lindhout Badkamers
13/04/2017
Zeer goede ervaring met dit klusbedrijf.
Goed werk verricht, en leuk personeel
Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer!
Lindhout Badkamers
08/04/2017
Prima ontvangen in de showroom. Goed advies. Werkzaamheden erg vakkundig uitgevoerd. Vaklui! Fijn in de omgang en netjes werk geleverd. Opvolging na enkele opleverpunten ook accuraat. Alle afspraken worden goed nagekomen.
Lindhout Badkamers
07/04/2017
Alle lof voor de vakmensen die aan onze badkamer/toilet hebben gewerkt. Ze hebben super werk geleverd. Alle even keurig in omgang. Er wordt meegedacht in je keuzes. Tevens bij het uitzoeken van onze badkamer was er alle tijd. Ook hier wordt goed meegedacht, waardoor er een onverwachts ontwerp is ontstaan. Waar we nu het helemaal klaar is. Super blij mee zijn. Ook bij de oplevering, werden alle puntjes van "kritiek" serieus genomen en worden zonder commentaar verholpen.
Lindhout Badkamers
02/04/2017
Na "maar eens" binnen gelopen te zijn voor informatie kan ik niets anders dan vol lof zijn over dit bedrijf. Heb gewacht met reageren totdat alles gereed was en dat dat wat langer heeft geduurd dan voorzien was, is gewoon overmacht, maar het resultaat is nog beter dan verwacht.
Ook mijn complimenten voor al het personeel, in de zaak en op de werkvloer: echte vakmensen met hart voor hun werk.
Tip: een rookmelder kan ook afgaan door hoge concentraties stof.
Lindhout Badkamers
06/03/2017
We hadden al eens eerder met dit befrijf te maken gehad, vorig jaar met de verbouwing van onze keuken. Toen waren we al heel tevreden over hun. Vandaar dat we ze nu weer hebben opgezocht om een volledige badkamer uit te zoeken en wederom zijn we zeer te spreken over de service. Er wordt meegedacht, er wordt tijd voor uitgetrokken. Een nieuw idee? Niks is te gek en het wordt aangepast. Dit alles in een gemoedelijke sfeer. Het bedrijf is als een warm bad ? Er werken fijne mensen, die service hoog in het vaandel hebben staan.
Een echte aanrader, we kunnen niet wachten tot alles geplaatst is!
Lindhout Badkamers
21/02/2017
Prachtige badkamer afgeleverd. Prima vakmensen en volgens schema. Het geheel was perfect. Compliment voor personeel in showroom en voor de vakmensen die het werk uitgevoerd hebben. Fa. Lindhout mag trots zijn op dit alles, net als wij dat nu zijn op onze nieuwe badkamer.
Lindhout Badkamers
09/02/2017
Zeer gelukkig zijn wij met het kiezen van Lindhout Badkamers voor het realiseren van onze badkamer! Al onze wensen die wij in de showroom met Rob hebben besproken zijn precies tot uitvoer gebracht door zeer kundige en vriendelijke vakmensen. Binnen anderhalve week na aanvang van het werk was de klus al geklaard en is er zeer netjes te werk gegaan! De inloopdouche, het badkamermeubel, het tegelwerk, het toilet, alles ziet er gewoon superstrak uit!
Lindhout Badkamers
09/02/2017
Onze badkamer is af!!
Mooi,prachtig afgewerkt in alle opzichten, door alle fantastische mensen die werken bij en voor deze firma Lindhout.
De mensen die hier in huis werkten,fijne mensen, vol energie en vervolgens ook nog eens de boel keurig netjes achter lieten als ze stopten voor die dag. Complimenten voor iedereen!! We hebben een goede keuze gemaakt, alle mensen, hartelijk dank voor alles. Vanaf de eerste keer in de showroom tot de laatste dag.
Lindhout Badkamers
02/02/2017
Eind januari 2017 heeft Lindhout Badkamers en Installatie het toilet beneden onder handen genomen. Wij zijn zeer blij met het resultaat. Super. Alles klopt...de planning, de installateur, de stukadoor, de tegelzetter, de elektricien en de kitter. Echt top, vakmensen met eergevoel voor hun werk en die na hun werk de boel opgeruimd achter laten.
Lindhout Badkamers
12/01/2017
Sinds december 2016 mogen wij ook genieten van onze nieuwe badkamer, complimenten voor iedereen, vanaf ons eerste bezoek in de showroom tot oplevering toe uitstekend door iedereen geholpen. Het resultaat is echt prachtiig geworden we zijn er super blij mee, nogmaals dank aan het hele team !