Ervaringen

Name
Star Rating
Testimonial
 

Lindhout Badkamers 4.95 out of 5 based on 20 ratings. 20 user reviews.
Lindhout Badkamers
20/07/2019
Sinds afgelopen woensdag kunnen wij heerlijk douchen in onze nieuwe badkamer. Een zeer grote verbouwing en uitbreiding van de badkamer is door alle medewerkers zeer vakkundig afgerond. Door de wensen waardoor er heel veel snijwerk was, iets uitgelopen, maar kwaliteit van leveren staat bij de medewerkers voorop! Rob, Robbie, Robbert en de stucadoor en kitter hebben prima werk afgeleverd maar ook vanuit de backoffice snelle afhandeling van vragen/wijzigingen. Aanrader!
Lindhout Badkamers
18/07/2019
De gehele badkamer binnen 2 weken gestript en opgeleverd. Alles volgens planning en naar wens. Deskundig vast personeel, ZZP-ers en begeleiding. Een zeer keurige nazorg. Ze doen wat ze beloven. Kortom goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Lindhout Badkamers
02/06/2019
Binnen de gestelde termijn een compleet nieuwe badkamer. Zeer vakkundige medewerkers en prettig in de omgang. Kleine wijzigingen, in het werk , was geen enkel probleem. Een echte aanrader, zelfs voor kritische consumenten.
Lindhout Badkamers
21/05/2019
zeer tevreden klant....binnen 2 weken een spiksplinternieuwe badkamer, waarbij je alleen voor stucloper en koffie moet zorgen en de rest wordt prima uitgevoerd. Het is allemaal goed geregeld bij Lindhout!
Lindhout Badkamers
17/05/2019
Zeer tevreden over de service en de kwaliteit. Met vertrouwen hebben we onze badkamerverbouwing uit handen kunnen geven. Hele leuke samenwerking.
Lindhout Badkamers
29/04/2019
Sinds 1 week maken we gebruik van onze geweldige badkamer en separate toilet. We zijn er ontzettend blij mee en de service/ kwaliteit is super. Echt een aanrader en aan te bevelen voor anderen. Ook erg vriendelijke en vakbekwame monteurs.
Lindhout Badkamers
23/04/2019
Conform afspraken geleverd.Uitstekende kwaliteit en service. Aanrader!
Lindhout Badkamers
23/02/2019
Bijzonder goede service ,een aanrader.
problemen in no time opgelost.
Lindhout Badkamers
21/01/2019
Zeer tevreden met ons nieuwe toilet. Goed en plezierig geholpen in de showroom.
Alles is precies volgens planning geplaatst door zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel en het ziet er perfect uit. Niets dan lof voor de Firma Lindhout.
Lindhout Badkamers
20/12/2018
Afgelopen weken is er in ons appartement door Lindhout badkamers een badkamer en toilet ingericht. Over de wijze waarop en het resultaat zijn wij zeer tevreden. De monteurs en tegelzetter hebben zeer goed werk geleverd, Bij de inrichting werd door hen meegedacht over praktische aanpassingen. Als en wij iets vroegen was hun standaard Antwoord: "geen probleem".
Ook het voortraject met Rob is zeer prettig verlopen. Gedurende dit traject hebben wij enkele keren wijzigingen doorgevoerd, hetgeen geen enkel probleem was.
wij hebben Lindhout ervaren als een klantgericht bedrijf met gemotiveerde enthousiaste medewerkers.
.
Lindhout Badkamers
07/11/2018
In twee weken tijd is bij mij een badkamer met inloopdouche en 2e toilet geplaatst en ook een nieuw toilet beneden. Het geheel is naar volle tevredenheid uitgevoerd door Harry en Patrick met hulp van een tegelzetter, stukadoor en kitter.
Twee puntjes werden tijdens de oplevering meteen opgelost.
Prima werk!
Lindhout Badkamers
28/09/2018
Onze wens: een inloopdouche en een toilet in een kleine badkamer en een nieuw toilet beneden. Bezoek van Frans Lindhout om te bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn.
Bezoek aan showroom waar Rob ons goed heeft geholpen bij het uitzoeken van de materialen. Op dag 1 verschijnt ons klusteam Dennis en Robbert bijgestaan door stukadoor Frank en tegelzetter Hans. Prima werklui om in je huis te hebben. Alles volgens werkschema netjes en schoon opgeleverd na 10 werkdagen. Wij zijn tevreden met het resultaat en de Firma Lindhout.
Lindhout Badkamers
25/09/2018
onze oude badkamer uit 1981 is door de fa. Linthout, vanaf het eerste contact t/m de oplevering en nog een bezoek van Frans later, tot in de puntjes begeleid, uitgevoerd, afgewerkt en opgeleverd. Fijn contact met alle werklui, die stuk voor stuk, kundig en professioneel zijn, (alle lof), alles vloeit en loopt in elkaar over en binnen 2 weken hadden we de gewenste, gloednieuwe, blinkende badkamer, zoals te zien bij het kopje opgeleverde badkamers. (St Jansteen)
Lindhout Badkamers
15/09/2018
Het uitzoeken van de inrichting was al een feestje, Rob gaf ons goed advies.
Het was even stof happen, maar het resultaat is super mooi. Dennis, Robbert, Frank, Calvin en Dennis de kitter, jullie hebben een pracht stukje vakwerk neergezet.We genieten er enorm van.
Lindhout Badkamers
19/07/2018
In een oud rijksmonument een nieuwe badkamer en nieuw toilet ontwerpen en installeren is geen sinecure. De uitdaging werd door de fa Lindhout aangegaan en met veel vakkundigheid uitgevoerd. Met zowel “ de chef”, de verkoper, als de eigen monteurs en externe hulptroepen werd prima gecommuniceerd bij elke verrassing die we tegenkwamen en het eindresultaat beantwoord gehel aan onze wensen.
Lindhout Badkamers
18/07/2018
Erg tevreden over de gang van zaken. Van het maken van een ontwerp tot aan het opleveren van onze nieuwe badkamer. Vriendelijk en kundig personeel. Wij zijn erg tevreden!
Lindhout Badkamers
26/05/2018
Mijn badkamer is pas helemaal vernieuwd. Alles is vanaf het opstellen van de offerte, waar met me is meegedacht, tot het uitvoeren van de werkzaamheden plezierig, vriendelijk en vakkundig gedaan en in de geplande tijd. Bedankt mannen.
Lindhout Badkamers
13/02/2018
Wij zijn heel tevreden met een recent geplaatste badkamer en toilet door personeel van Lindhout badkamers. We hadden vriendelijk en vakkundig personeel en het geheel is volgens verwachting en planning opgeleverd. Ook tijdens het opstellen van de offerte zijn we goed en plezierig te woord gestaan.
We zijn dan ook van plan om onze bijkeuken in het najaar door Lindhout te laten renoveren.
Lindhout Badkamers
09/02/2018
Wij zijn zeer tevreden met de vervanging van onze douchebak door een inloopdouche, netjes uitgevoerd door deskundig personeel.
Bedankt voor de service.
Lindhout Badkamers
26/01/2018
Zeer tevreden met een recent geplaatste badkamer door personeel van Lindhout badkamers.
Proces verliep voorspoedig en naar wens, vanaf het opnemen van alle maten tot aan de uiteindelijke oplevering. Vriendelijk personeel wat vakkundig te werk gaat. Dat is dan ook zeker terug te zien in het resultaat.
Er blijken goedkopere opties te zijn voor het slopen en plaatsen van een badkamer. Echter wordt alles tot in de puntjes geregeld door dit bedrijf waardoor je er zelf geen omkijken naar hebt. Erg fijn!