Referenties

Name
Star Rating
Testimonial
 

Lindhout Badkamers 4.95 out of 5 based on 44 ratings. 44 user reviews.
Lindhout Badkamers
19/07/2018
In een oud rijksmonument een nieuwe badkamer en nieuw toilet ontwerpen en installeren is geen sinecure. De uitdaging werd door de fa Lindhout aangegaan en met veel vakkundigheid uitgevoerd. Met zowel “ de chef”, de verkoper, als de eigen monteurs en externe hulptroepen werd prima gecommuniceerd bij elke verrassing die we tegenkwamen en het eindresultaat beantwoord gehel aan onze wensen.
Lindhout Badkamers
18/07/2018
Erg tevreden over de gang van zaken. Van het maken van een ontwerp tot aan het opleveren van onze nieuwe badkamer. Vriendelijk en kundig personeel. Wij zijn erg tevreden!
Lindhout Badkamers
26/05/2018
Mijn badkamer is pas helemaal vernieuwd. Alles is vanaf het opstellen van de offerte, waar met me is meegedacht, tot het uitvoeren van de werkzaamheden plezierig, vriendelijk en vakkundig gedaan en in de geplande tijd. Bedankt mannen.
Lindhout Badkamers
13/02/2018
Wij zijn heel tevreden met een recent geplaatste badkamer en toilet door personeel van Lindhout badkamers. We hadden vriendelijk en vakkundig personeel en het geheel is volgens verwachting en planning opgeleverd. Ook tijdens het opstellen van de offerte zijn we goed en plezierig te woord gestaan.
We zijn dan ook van plan om onze bijkeuken in het najaar door Lindhout te laten renoveren.
Lindhout Badkamers
09/02/2018
Wij zijn zeer tevreden met de vervanging van onze douchebak door een inloopdouche, netjes uitgevoerd door deskundig personeel.
Bedankt voor de service.
Lindhout Badkamers
26/01/2018
Zeer tevreden met een recent geplaatste badkamer door personeel van Lindhout badkamers.
Proces verliep voorspoedig en naar wens, vanaf het opnemen van alle maten tot aan de uiteindelijke oplevering. Vriendelijk personeel wat vakkundig te werk gaat. Dat is dan ook zeker terug te zien in het resultaat.
Er blijken goedkopere opties te zijn voor het slopen en plaatsen van een badkamer. Echter wordt alles tot in de puntjes geregeld door dit bedrijf waardoor je er zelf geen omkijken naar hebt. Erg fijn!
Lindhout Badkamers
11/12/2017
Onze badkamer is super mooi geworden. Dank jullie wel slopers en instaleurs. Stucadeur. En Hans de tegelzetter.
Echt perfect werk afgeleverd. Heel luxe geworden.
Lindhout Badkamers
11/12/2017
Een paar weken geleden een super mooie badkamer bij ons geïnstalleerd door Lindhout. Bedankt slopers en installateurs. Stukadoor en Hans de tegelzetter. Vakmensen. Binnen 2 weken konden we genieten van onze luxe badkamer. Volgend jaar is de toilet aan de beurt. En weer gaan we naar Lindhout.
Lindhout Badkamers
04/12/2017
Half Oktober werd onze toiletruimte geheel vernieuwd zoals we besproken hadden met Rob in de showroom.De werkzaamheden werden door vakkundig personeel perfect en binnen de gestelde tijd uitgevoerd .Net en beleefd personeel zorgde voor weinig overlast .De heer Lindhout kwam na afloop zelf kijken en vragen of alles naar onze wens was uitgevoerd .
Een zaak die we iedereen kunnen aanbevelen .
Lindhout Badkamers
10/11/2017
De dochecel is mooi geworden.
Lindhout Badkamers
05/10/2017
Na een "verbouwing"" van 2 weken door de medewerkers van Lindhout,
afgelopen woensdag 27 oktober 2017 de badkamer opgeleverd.
. De 2 toiletten worden binnenkort ook verbouwd,
natuurlijk door Lindhout. Wat een top mensen werken daar, vakwerk.
Mannen bedankt
Lindhout Badkamers
13/09/2017
Alweer een tijdje geleden dat er bij ons een prachtige seniorenbadkamer is geplaatst. We hebben zeker geen spijt van onze keuze Lindhout.
We zijn heel goed geholpen bij onze keuze ,eigenlijk hadden hun dat voor ons al helemaal in petto en wij waren er totaal mee eens .
Ze zouden het uitbreken en plaatsen in 2 x 5 dagen fiksen, maar zelfs dat werd 2 dagen eerder. Ja en dat was nog voor de bouwvak. Volgens ons wilden ze wel weg {grapje}.Het is een mooi stukje vakwerk geworden en precies afgewerkt .Het personeel is goed op elkaar ingesteld.
Prettig om zulke werkmensen over de vloer te hebben. Het was daarna maar erg rustig in huis ,dus weer even wennen. Bedankt allemaal voor het meedenken en keurig uitvoeren van dit vakwerk
Lindhout Badkamers
07/09/2017
goed vakwerk geleverd door de mensen van Lindhout, goede sfeer en uitstekende monteurs en een toptegelzetter. Geen stress en toch erg snel en alles volgens planning. Bedankt !
Lindhout Badkamers
26/07/2017
Het is al een tijd geleden dat Lindhout bij ons de badkamer heeft geplaatst. Uiteraard zijn wij nog steeds zeer tevreden met de badkamer. Tijdens onze showroombezoeken werden wij perfect geholpen met het maken van de juiste indeling en de keuze in badkamermeubels en tegels. Tijdens de montage ging er helaas wat mis, maar dit werd snel opgelost met een minimale vertraging in de oplevering. Lindhout, alsnog bedankt voor het eindresultaat.
Lindhout Badkamers
21/07/2017
Willeke heeft me prima en vakkundig bijgestaan bij de keuze en inrichting van de badkamer en 2 toiletten.Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden, het strakke schema en het prachtige resultaat. Iedereen bij Lindhout bedankt .
Lindhout Badkamers
10/07/2017
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat van het werk van Lindhout: een prachtige en veilige (senioren!) badkamer.Niets dan lof voor de strakke planning en kundigheid van uw medewerkers. Zeer opvallend ook is het uitermate netjes, bijna stofvrij werken! Aan het einde van het project resten er nog wat kleine afwerkpuntjes (aanbrengen stabilisatiestang, nog wat tegel- en kitwerk e.d)maar ook die zaken werden zeer snel en vakkundig afgehandeld.
Lindhout Badkamers
26/06/2017
Wij zijn erg blij met onze nieuwe toilet ruimte goed advies, en fijne goede vakmensen.
Lindhout Badkamers
24/06/2017
vanaf het eerste moment dat ik de showroom binnen liep met een vaag idee over een andere badkamer tot het afwerken van het laatste drempeltje , is er vakwerk geleverd door iedereen bij Lindhout.
wel jammer dat een van de installatie-monteurs een fan is van Ajax, maar ook hij is een vakman, dus het is hem vergeven (geintje)

kortom, iedereen bij Lindhout, veel dank voor de mooie nieuwe badkamer
Lindhout Badkamers
22/05/2017
Inderdaad zoals gepland in 2x5 werkdagen een mooie badkamer opgeleverd.Na een vlotte start eerst nog grondig de voer van de badkamer gedweild,i.v.b.met het stuk slaan van de wc verrek daar zat nog water in.Maar vakwerk afleveren konden ze als geen ander.Ook dank aan de zingende tegelzetter met zijn maat.Nu het stof is neergedaald en de rust is weergekeerd zelfs te rustig,dank aan allen.Ook Rob voor de goede keus van de tegels.
Het bovenstaande spreekt voor zich.
Lindhout Badkamers
20/04/2017
31 maart kon ik beschikken over een prachtige badkamer in 2 weken gerealiseerd door de vakmensen van Lindhout. Het hele proces van inmeten, kiezen van materialen, offerte uitbrengen en realiseren is op een plezierige manier verlopen. Rob, Monique, Patrick, Frans en de anderen van wie ik me de naam niet herinner, bedankt voor de prettige samenwerking.
Vakwerk!!
Lindhout Badkamers
13/04/2017
Zeer goede ervaring met dit klusbedrijf.
Goed werk verricht, en leuk personeel
Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer!
Lindhout Badkamers
08/04/2017
Prima ontvangen in de showroom. Goed advies. Werkzaamheden erg vakkundig uitgevoerd. Vaklui! Fijn in de omgang en netjes werk geleverd. Opvolging na enkele opleverpunten ook accuraat. Alle afspraken worden goed nagekomen.
Lindhout Badkamers
07/04/2017
Alle lof voor de vakmensen die aan onze badkamer/toilet hebben gewerkt. Ze hebben super werk geleverd. Alle even keurig in omgang. Er wordt meegedacht in je keuzes. Tevens bij het uitzoeken van onze badkamer was er alle tijd. Ook hier wordt goed meegedacht, waardoor er een onverwachts ontwerp is ontstaan. Waar we nu het helemaal klaar is. Super blij mee zijn. Ook bij de oplevering, werden alle puntjes van "kritiek" serieus genomen en worden zonder commentaar verholpen.
Lindhout Badkamers
02/04/2017
Na "maar eens" binnen gelopen te zijn voor informatie kan ik niets anders dan vol lof zijn over dit bedrijf. Heb gewacht met reageren totdat alles gereed was en dat dat wat langer heeft geduurd dan voorzien was, is gewoon overmacht, maar het resultaat is nog beter dan verwacht.
Ook mijn complimenten voor al het personeel, in de zaak en op de werkvloer: echte vakmensen met hart voor hun werk.
Tip: een rookmelder kan ook afgaan door hoge concentraties stof.
Lindhout Badkamers
06/03/2017
We hadden al eens eerder met dit befrijf te maken gehad, vorig jaar met de verbouwing van onze keuken. Toen waren we al heel tevreden over hun. Vandaar dat we ze nu weer hebben opgezocht om een volledige badkamer uit te zoeken en wederom zijn we zeer te spreken over de service. Er wordt meegedacht, er wordt tijd voor uitgetrokken. Een nieuw idee? Niks is te gek en het wordt aangepast. Dit alles in een gemoedelijke sfeer. Het bedrijf is als een warm bad ? Er werken fijne mensen, die service hoog in het vaandel hebben staan.
Een echte aanrader, we kunnen niet wachten tot alles geplaatst is!
Lindhout Badkamers
21/02/2017
Prachtige badkamer afgeleverd. Prima vakmensen en volgens schema. Het geheel was perfect. Compliment voor personeel in showroom en voor de vakmensen die het werk uitgevoerd hebben. Fa. Lindhout mag trots zijn op dit alles, net als wij dat nu zijn op onze nieuwe badkamer.
Lindhout Badkamers
09/02/2017
Zeer gelukkig zijn wij met het kiezen van Lindhout Badkamers voor het realiseren van onze badkamer! Al onze wensen die wij in de showroom met Rob hebben besproken zijn precies tot uitvoer gebracht door zeer kundige en vriendelijke vakmensen. Binnen anderhalve week na aanvang van het werk was de klus al geklaard en is er zeer netjes te werk gegaan! De inloopdouche, het badkamermeubel, het tegelwerk, het toilet, alles ziet er gewoon superstrak uit!
Lindhout Badkamers
09/02/2017
Onze badkamer is af!!
Mooi,prachtig afgewerkt in alle opzichten, door alle fantastische mensen die werken bij en voor deze firma Lindhout.
De mensen die hier in huis werkten,fijne mensen, vol energie en vervolgens ook nog eens de boel keurig netjes achter lieten als ze stopten voor die dag. Complimenten voor iedereen!! We hebben een goede keuze gemaakt, alle mensen, hartelijk dank voor alles. Vanaf de eerste keer in de showroom tot de laatste dag.
Lindhout Badkamers
02/02/2017
Eind januari 2017 heeft Lindhout Badkamers en Installatie het toilet beneden onder handen genomen. Wij zijn zeer blij met het resultaat. Super. Alles klopt...de planning, de installateur, de stukadoor, de tegelzetter, de elektricien en de kitter. Echt top, vakmensen met eergevoel voor hun werk en die na hun werk de boel opgeruimd achter laten.
Lindhout Badkamers
12/01/2017
Sinds december 2016 mogen wij ook genieten van onze nieuwe badkamer, complimenten voor iedereen, vanaf ons eerste bezoek in de showroom tot oplevering toe uitstekend door iedereen geholpen. Het resultaat is echt prachtiig geworden we zijn er super blij mee, nogmaals dank aan het hele team !
Lindhout Badkamers
30/12/2016
Sinds november '16 genieten wij van een prachtige nieuwe badkamer, die vakkundig en vlot, voor ons gerealiseerd is. Complimenten voor alle medewerkers!! Niets dan lof. Alle afspraken zijn nagekomen. Op ons verzoek zijn er ook nog nieuwe plafonds in keuken en bijkeuken gelegd. Een deskundig en betrouwbaar team. Bedankt!!
Lindhout Badkamers
19/12/2016
Wij zijn heel tevreden over de nieuwe badkamer die door het team van Lindhout is gerealiseerd. Van begin tot oplevering niets dan lof. De klantvriendelijkheid, de stiptheid waarmee de afspraken gemaakt zijn, de uitvoering en oplevering.
Een deskundig team waar je op kan bouwen. Dank jullie wel
Lindhout Badkamers
05/12/2016
Ik ben heel tevreden over de renovatie van het kleinste vertrek in het huis: Het toilet. Na een weekje klussen is vertrek omgetoverd tot een "Koninklijk" toilet. Complimenten voor de manier waarop iedereen heeft ingezet van het team in de showroom tot en met de planners, installateurs, stukadoor, tegelzetter en kitter.
Lindhout Badkamers
19/10/2016
Ik ben dik tevreden over mijn nieuwe badkamer en de manier waarop alles tot stand is gekomen. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan de oplevering is alles keurig afgehandeld. Complimenten voor de manier waarop iedereen zich hiervoor heeft ingezet: van het team in de showroom, tot en met de monteurs/installateurs, stukadoor, tegelzetter en kitter.
Lindhout Badkamers
29/09/2016
Goede service, alle tijd voor uitleg. Meedenkende monteurs en prima vakwerk. En goede nazorg Ben zeer tevreden met de nieuwe badkamer. Van A tot Z goed geregeld.
Lindhout Badkamers
10/08/2016
Vlak voor de zomervakantie een prachtige nieuwe badkamer laten plaatsen! Erg blij met het resultaat en de vakkundigheid van de werknemers! Het stucwerk is superstrak. Een extra compliment verdient tegelzetter Galvin, die onze 3D vloer met superprecisie heeft gelegd! Echt een eyecatcher geworden!
Lindhout Badkamers
28/07/2016
Ook wij zijn zeer tevreden over onze badkamer. Van het eerste bezoek in de showroom tot de oplevering van de badkamer. We willen hierbij dan ook iedereen bedanken die dat mogelijk hebben gemaakt te beginnen met, Willeke, Monique, Dennis, Patrick, Robert, Ton, Dennis en natuurlijk Frans. Nog een paar afwerkpuntjes maar ook dat komt helemaal goed.
Dus voor een vertrouwd adres fa. Lindhout.
Lindhout Badkamers
28/07/2016
Heden de 28e juli 2016 zijn wij i.v.m. met ons voornemen om onze badkamer op de 1e verdieping en het toilet op de begane grond geheel te laten renoveren, geheel blanco bij de fa. Lindhout in Bergen op Zoom geweest teneinde ons te laten informeren welke mogelijkheden binnen dit kader bestaan.
De manier waarop dit gebeurd is door de dame (Willeke) middels duidelijke schetsen in 3D formaat alsmede persoonlijke en bovenal duidelijke, en op een niet minder professionele en ter zake kundige wijze, verdient alle lof.
Het blanco "Vel" waarmee wij binnen kwamen, is op een niet navolgbare wijze door Willeke fantastisch ingekleurd.
De eerste fase is wat ons betreft succes vol verlopen.
Lindhout Badkamers
02/05/2016
Met Lindhout badkamers hebben we een schot in de roos getroffen .Vanaf dat we de showroom binnen stapten gelijk een warm en goed gevoel over gehouden . Van het uit zoeken van onze nieuwe badkamer tot oplevering is alles prima verlopen . wat ons opviel was de deskundigheid van de vakmensen die bij deze firma werken .Als uw voor de keuze staat voor een badkamerspecialist te kiezen met Lindhout badkamers zal uw geen spijt krijgen van u keuze.
Lindhout Badkamers
27/04/2016
Onze oude badkamer was aan vervanging toe. Daarvoor kozen we een echte badkamerspecialist, Lindhout in Bergen op Zoom. Voor het ontwerp van onze vrij grote badkamer werd alle tijd genomen. Bij het kiezen van sanitair, tegels en accessoires kregen we prima adviezen, zowel voor de vormgeving als de prijs. De uiteindelijke keuze was een prachtige, gebruiksvriendelijke en ook betaalbare badkamer. De werkzaamheden werden binnen een strakke planning uitgevoerd. Het is helemaal geworden wat we verwacht hadden.
Installatie, elektra, stukwerk en betegeling : alle lof en bedankt voor jullie vakmanschap.
Lindhout Badkamers
26/04/2016
Na een eerdere renovatie 10 jaar geleden bestond er bij mij geen twijfel over Wie de renovatie aan mijn huisje Nu zou moeten uitvoeren. Vriendelijk personeel met de nodige kennis van zaken en vakmensen die hun werk verstaan. Met een gerust hart beveel ik de Fa. Lindhout aan iedereen aan aan een renovatie denkt.
Lindhout Badkamers
21/04/2016
Na eerder een renovatie door fa Lindhout te hebben laten uitvoeren was het nu tijd voor de badkamer. Ook nu weer heeft de fa Lindhout gezorgd voor een goede begeleiding. Meer dan voldoende tijd werd genomen om tot een juiste keuze te komen. Het resultaat mag gezien worden. M.a.w goede informatie ,duidelijke afspraken en een perfecte planning. Dit alles ook mede dankzij alle installatiemonteurs die tijdens hun aanwezigheid keurig netjes gewerkt hebben, en indien noodzakelijk vroegtijdig communiceerden met ons. De prettige omgang en open communicatie verdient daarom een pluim. Volop redenen om de fa Lindhout aan te bevelen bij iedereen. Dank je wel.
Lindhout Badkamers
07/03/2016
De voormalige badkamer is nu als douche ruimte mooier geworden dan we gehoopt hadden. Fantatsiche medewerkers vanaf het ontwerp, planning, sloop, installatie, stucadoor,tegelzetter,kitter t/m de oplevering.
Je wordt als "klant is koning" behandeld en niets is te veel. Bedankt.
Lindhout Badkamers
16/02/2016
Na 2 jaar geleden een nieuwe toilet, wederom naar Lindhout gegaan voor een nieuwe badkamer en toilet in onze nieuwe woning. Uiteraard n.a.v. onze goede ervaringen en de uitstekende service, strakke planning, nakomen van afspraken en geweldig personeel. Ook de goede advisen waren uitstekend. We zullen Lindhout zeker aanbevelen bij iedereen.